Tuesday, 6 March 2012

Jumaat / 2312 <--- ada maulidur rasul dekat sekolah then aku jadi penari tiang dekat kelas . HAHA . jangan fikir bukan yee . nak tampal bende alah nama apa tah dekat kelas. kene tampal atas green board pulak tuh . ingat aku tinggi sangat kee ? so kene lah panjat kerusi then panjat meja . haa ! baru lah sampai :D tuh pun kene tenjet sikit . maklumlah orang pendek :)) nasib takda budax laki . lepas tuh Cik Eiyka Grienk bukak lagu I Am The Best . apa lagi ? menari lah . tapi menarinya tak dalah OVER sangat yee . just dance biasa-2 aja (cewahhhh) . tetiba je budax laki datang . pehhhh ! maluuuuu^_^ . malu-malu-malu . tapi takpa kita buad don't know jee :p 
" pehh Naja penari tiang sehhh! " HAHA . VaVis punya anak lamat . sebab kau nama baru aku penari tiang . cipettttttsss ! tapi kan mase aku menari takda tiang pun . cuma ada tiang pintu masuk kelas . tiang ke tuh ? ahh!layan lahh~ ngekk-ngekk-ngekk . kau memang ngekkkkk ! vudus+vavis+vibai kau anak lamat . tapi kelakar masa tuh . HAHA . kau penari tiang nurul naJa . BHAHAHA (bak kata hana heyna )  :P

                
 Nahh gambar nyee ! bende alah pink tuh lahh yang aku kene tampal ! arggg~~
tapii gambar atas meja takda :D tuh pun jadi lah yaa :))


No comments:

Post a Comment